perjantai 13. marraskuuta 2015

Bussi pukeille

Tänään nostin bussin pukeille ja aloin hissukseen valmistella tekniikan irroitusta. Paikoillaan oleva tekniikka siirretään hyllyyn kokonaisena varalle ja tilalle tulee vähän tuunattu kone kuusiripaisella askilla. Jos sitä pikkuisen saisi lisää vääntöä ja pidemmän perävälityksen.

Kakkoskone valmistuu hyvää vauhtia. Muutama juttu vielä puuttuu mutta eiköhän tässä koekäyttöä päästä suunnittelemaan viikon-parin päästä.

Ulkoisesti suurin ero on lämmityslaitteen lisäpuhaltimen reikien poisto jäähypelleistä ja puhaltimen poistan kokonaan konehuoneesta. Lämppärin putkien poistolla saan tilaa ulkoiselle öljynjäähdyttimelle lähteville letkuille.

 

3 kommenttia:

 1. Oliko tuo puhaltimenkoppa hiekkapuhallettu? Omaani yritin liotella liuotinvedessä, mutta ei siitä kovin siisti tullut. Ja miten tuo kaasareiden välillä oleva putki on toteutettu? Minulla kone tuli ilman kaasareita ja se putki oli vain mukana. Nykyisten nurkkakaasareiden kanssa se putki ei näytä sopivan ollenkaan.

  VastaaPoista
 2. Puhallinkopan puhalsin hienolla hiekalla puhtaaksi ja sitten maalasin. Samoin tein edellisellekkin koneelle.

  Meinaatko putkella tuota imusarjojen välissä olevaa tyhjäkäyntipiiriä ? Tuo on ihan aluperäinen setti tässä 2 litraisessa koneessa. Imusarjoissa on paikat putkelle, samoin kuskinpuolen kaasarissa. Jos imusarjoissa ei ole paikkoja, eikä kaasarit ole alkuperäiset tyhjäkäyntipiirilla varustetut, niin sitten tuon voit jättää pois.

  VastaaPoista
 3. Tuon koneen tarkempi projektikertomus löytyy palstalta http://www.volkkaripalsta.com/keskustelu/topic/22457-kahden-litran-arpa-valmis/

  VastaaPoista