sunnuntai 28. heinäkuuta 2019

Bug In Finn 2019

Perjantai aamuna startattiin täyteen lastattu bussi ja kurvattiin Ruovedelle Biffiin. Ensimmäinen "volkkaritapahtuma" tälle vuodelle.


Leiri pystyyn ja jälleen kerran kelit suosivat. Lähes pilvetön taivas ja +30 asteen helle! Uimassa tuli käytyä useamman kerran, kun leiristä ei varjoa löytynyt ja teltassa oli vielä kuumempi kuin ulkona. Ensi vuonna täytyy pystyttää leiri rantaan, puiden varjoon.


Perjantai iltana vietettiin VW häitä, naapurileirin pariskunta oli mennyt keskiviikkona salaa naimisiin. Paljastui että olimme syyllisiä tähän iloiseen tapahtumaan. Pari vuotta sitten Biffissä istuimme iltaa ja illan pimeinä tunteina olimme rouvan kanssa heittäneet tällaisen idean ilmaan ja nyt se sitten realisoitui! Onnittelut tuoreelle avioparille!

Kivaa oli, lettutaikinaa meni viikonlopun aikana reilu 5 litraa. 


Reissu meni teknisesti ilman ongelmia mutta kotimatkalla säksättävä pakosarja alkoi ärsyttämään niin paljon, että kotia tultua könysin auton alle. Tällä kertaa pakosarjojen jälkikiristys vaadittiin 1848 kilsan ajojen jälkeen. Aiemmilla koneilla pakosarjoja on saanut kirrata jo alta tuhannen kilometrin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti