perjantai 16. marraskuuta 2012

Hippy hippy shake

Tästä se alkaa, Jenkki/Niva mies (ennakkoluulottomasti malmia tontilla kaikista suurista automaista) sekaantui sitten ilmajäähdytteisten maailmaan. Tavoitteena on päästä tienpäälle ensi kesänä, koko pesueen voimin, Das Camper! Vai onko se Die vaiko Der, mulle ei vielä valjennut tämän tapauksen sukupuoli...

VW bussi on aina näyttänyt kauniilta silmään mutta takaraivossa piilenyt unelma vaikutti taas sen sortin kotkotukselta, ettei se ikinä tule toteutumaan. Noh, syksy tuli ja bongasin chattiautosta kesken työpäivän, aivan vahingossa (kuka helvetti surffaa vahingossa työpäivänä nettiauton sivuilla) mielenkiitoisen aihion mikä oli melkein naapurissa. Näppärä pikkubussi, rekisteröity kuudelle = koko perhe mahtuu kyytiin + jää vielä yksi paikka vapaaksi liftareille :) Rekisteriotteessa maininta liedestä, saisikohan sinne leivinuunin... myös makuupaikat kahdelle aikuiselle löytyy. Kävin makoilemassa auton alla mutta sillä reissulla kauppoja ei syntynyt. Projekti vaikutti sen verran suurelle, että järki voitti. Pari kuukautta myöhemmin puhelimeen saapui viesti, että nyt voisi kaupat syntyä hieman pudotetulla hinnalla. Tästä se helvetti sitten repesi, viikon verran unettomia öitä, talveksi oli jo ehditty suunnitella muita projekteja, yms. Lopulta "järki" voitti ja tein tarjouksen millä auto saapui suoraan omalle tontille :)


Tovin kun autoa tuossa illalla tuijottelin niin ei tämä nyt ollenkaan pahalta vaikuta. Pari kuukautta sitten jäänyt leimalta roikkumaan vain parista helman ruostereiästä, päästöistä ja epätasapainoisista takajarruista. Helppo nakki, tällähän cruisaillaan ensi kesänä!

Nyt vain toivotaan ettei projekti repeä käsistä kuten edellinen projekti minkä piti alunperin olla vain jarruremontti mutta lopulta käsissä oli museoauto millä ei uskalla ajaa ettei se kulu ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti