keskiviikko 21. marraskuuta 2012

Pallo ilmaan

Peltipaikkoja odotellessa nykäisin pallukan ilmaan, pukkien varaan. Nyt toivotaan ettei käyttöautoihin tule remontin tarvetta, kun tämä projekti ei hetkeen pyörillä kulje. Samalla kartoitin vikoja ja puutteita, pitää varmaan ripustella joku lakana tallin seinään kiinni mihin voi raapustaa TODO-listaa. Nyt kun saisi pidettyä itsensä kurissa ja korjaisi alkuun vain pakolliset jutut eikä lähtisi ainakaan vielä entisöinti linjalle.

Posti kiikutti eilen huolto-oppaan, lukeminen kannattaa aina. Ainakin manuaalin lukeminen ;)

Vikalistalla oli ensimmäisenä katkennut pyörän pultti. Irroitin jarrulevyn ja nappasin katkenneen pultin pois. Uutta pulttia odotellaan...

Samalla tuli todettua, että jarrusatulan männät olivat aivan jumissa. Pitänee siis purkaa ja putsailla satulat ja katsoa saako osat herkisteltyä vai joutuuko tilailemaan uusia.

Samoilla vauhdeilla nappasin takaakin rummut irti, tehdään nyt sitten jarrut ekaksi kuntoon. Rummut olivat siinä kunnossa, että menevät vaihtoon kummaltakin puolen. Reunat hapertuneet ja toisessa rummussa oli jo reikäkin...

Hämmentävää tässä oli, että kaikki edellä mainitut osat irtosivat ilman sen suurempaa jumppaa ja kiroilua! Pultit auki ja osat irti, aivan kuin uutta autoa olisi purkanut ;) Jotenkin alkaa tuntua siltä, että tuo mittarissa seisova noin 95 tuhatta kilometriä saattaa pitää hyvinkin paikkansa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti