sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Epoksia koriin

Muutama ilta vierähti takapenkin paikoilleen sovittelussa. Purin, kasasin ja mittasin penkkirungon useampaan kertaan ja lopulta porailin reiät kiinnityspisteille. Mekanismi toimii yllättävän hyvin ja tukevoituu tuosta kummasti, kun vetäisen päälle massiivilaminaatista istuinosan ja selkänojan. Selkänojan taakse tulee vielä kakkosnelkun mittainen tuki, mikä tukee rakennetta sänkyasennossa.

Koeponnistimme pojan kanssa uutta lattiaa ja totesimme sisätilojen olevan tarpeeksi korkeat, täällähän mahtuu seisomaan hienosti ;)

Kävin kaikki sisäpuolen saumat ja raot läpi korikitin kanssa. Nyt on niin tiivistä, että tämä purkki vaikka kelluu vetten päällä ;) Suihkin lopuksi hapot vielä paljaana oleviin hitsailuihin.

Seuraavaksi menikin muutama tovi korin rasvanpoistossa, pesussa ja karhennuksessa. Kävin kaikki pinnat läpi hiomapaperin kanssa ja pesin pölyt pois. Lopuksi nakitin juniorin kuivaamaan kopan paineilmalla.

Tänään taisikin sitten olla kesän viimeinen lämmin päivä. Päivä kului kopan pohjamaalauksessa, viime hetket tehdä maalaushommia ulkona. Laskin sisä- ja ulkopinnoille 2K epoksin. Nyt voikin huokaista helpotuksesta, korin peltityöt on tehty ja pinnat suojattu epoksilla! Tällä kertaa maalipöntöissä sattui väreinä olemaan harmaa ja valkoinen.

Maalattu pinta on kyllä armoton, kaikki pakkelia kaipaavat kohteet hyppäävät heti silmille. Tästä on sitten hyvä jatkaa pakkelin kanssa. Annan kopan kuitenkin olla tovin ihan rauhassa ja askartelen tässä välissä luukut kuntoon.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti