sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Kohti maalaamoa

Kuluneella viikolla oli tarkoitus ottaa bussin luukut käsittelyyn mutta viime sunnuntaina reilu 10 vuotta vanha rälläkkäni päästi savut pihalle lopullisesti. Maanantaina nappasin Honkkarista matkaani halpisrälläkän ja tarkoitus oli aloittaa sillä luukkujen maalien putsaus. Ennen luukkujen hiontaa piti kuitenkin katkaista pari pulttia. Katkaisin 11 kymppimillistä pulttia ja kädessäni oli savuava ja täysin mykkä Deuzerin rälläkkä, se siitä luukkujen hiomisesta.

Päätin ottaa aikalisän ja etsiä tovin kunnollista rälläkkää, ei kovin monta kertaa kehtaisi ajella edestakaisin näiden romujen kanssa. Annoin luukkujen olla siis rauhassa ja keskityin pelaamaan kalusto/autotalli tetristä, pohjia kun pitäisi päästä pikkuhiljaa hieromaan. Muutaman päivän järjestelin ja sain autotallin tyhjättyä muusta kalustosta. Pari viiden kilon raksamuovirullaa seinille ja katso, meillä on maalamo ;)

Bussin alustan kohtaloa olen pidempään pohtinut ja päädyin lopulta seuraavaan. Soratiellä kun kuitenkin tullaan vetämään kahva edellä, niin ruiskin päällemaalattavan kiveniskusuojan kaikkialle mihin kuvittelin iskuja jatkossa tulevan. Käytännössä suojan saivat helmat ja lokarien sisäpinnat. Tähän päälle pitäisi ruiskia vielä kiiltävä musta maali tulevan viikon aikana ja sitten bussi irti grillistä ja pohjia hieromaan.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti