tiistai 13. toukokuuta 2014

Alustan osiin väriä

Bussi on edennyt hitaasti mutta varmasti. Etuakselisto syntyi yhdestä aihiosta mitä oli käsittääkseni alunperin soviteltu junikseen tai jotain vastaavaa. Puhaltelin akseliston puhtaaksi ja palautin sen muutoksien osalta takaisin vastaamaan enemmän pallukan akselistoa. Jos ei muuta, niin tällä saa ainakin mallattua sopivan korkeuden ja muutenkin säädettyä pirssin kuntoon. Pyyhkäisin päälle mustan maalin, vielä vaatisi nivelille uudet suojakumit ennen paikoilleen ripustelua.

Muutkin alustan osat saivat päällensä kiiltävän mustan. Ensin oli tarkoitus ruiskutella mutta kelit eivät ulkomaalausta sallineet. Pensselillä sitten mentiin ja lopputulos oli lähes yhtä hyvä.

Yhden kierroksen vanteita käytin vieraalla puhalluksessa ja samalla pyysin vetämään päälle Traffic Red RAL3020 värin. Mun värikartassa tuo oli kyllä punaisempi mutta ei nämäkään hullummat ole. Katsotaan nyt vielä miltä tulevat näyttämään valkosivujen kanssa, ainahan nuo voi ylimaalata uusiksi ;) Keulalle vararenkaaseen tulee VW logolla varustettu kapseli, muihin pyöriin meinasin heittää baby moonit tai jotain vastaavaa ilman logoja ja ympärille kromi/rosteririnkulat.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti