sunnuntai 7. toukokuuta 2017

Kun mikään ei onnistu...

Nonni, tarkoitus oli ottaa bussi vapun jälkeen käyttöön mutta eihän siitä mitään tullut. Bussi pomppasi katsastuksessa päästöjen osalta, HC oli 2110. Ei kiva. Vahva veikkaus on, että syyllinen löytyy sytkäpuolelta joten nyt odotellaan muutamia uusia osia ja jos vaikka ens viikonloppuna pääsisi pakokaasumittarin kanssa säätämään ja paikallistamaan vikaa.

Konttorille kun ajelin, niin välillä takapäästä kuului hinkutusääniä. Nuo uudet, aidot VW jarrurummutkin ottivat ajoittain kiinni jarrukilpiin. Kai se on uskottava, että uustuotanto jarrukilvet vain ovat väärän kokoiset. Ne alkuperäiset VW kopio rummut eivät tuolla mahtuneet pyörimään ilman sorvausta ollenkaan.


Huomenna rummut mukaan töihin ja sipaiset niistä pikkuisen pois, niin mahtuvat pyörimään ilman kosketuksia. Helpompaa kuin alkaa jarrukilpiä vaihtamaan laadukkaampiin. Nyt voi todeta, että kaikki jarruosat mitä ostin silloin kolme-neljä vuotta sitten ovat olleet täyttä paskaa. Noh, oppirahat on nyt maksettu.

Rumpuja pois purkaessani kävin kurkkimassa auton alle. Yllätys, yllätys, siellähän se helvetin öljyhelmikin oli taas lohkon ja askin yhtymäkohdassa. Mikään talven korjauksista ei siis ollut osunut kohteeseen vaikka vuodon syy oli muka päivän selvä juttu. Nyt loppui kiinnostus ja annan koneen olla paikoillaan. Ajetaan kesä, jos vain päästöt saadaan kohdalleen ja puretaan tekniikka syksyllä pois.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti