torstai 12. lokakuuta 2017

Alusta taas kasassa

Dropit jäi haaveeksi. Etuakseli kun on jonkun edellisen omistajan toimesta askarreltu alunperin juniksen madallusta varten, niin pallukassa alustan korkein asento on tällainen.


Tuosta jos vielä raapaisisi dropeilla 2,5" pois, niin tulis renkaat kabiinin puolelle :D


Noh, mennään näillä. Yllättävää kyllä, ei tuo keula silti mikään kivireki ole. Oisko säätöpalojen asento just sellainen, että joustoakin jää vielä vaikka näin matalalle korkeus asettuukin. Säätöpaloilla tän saa kivireeksikin ja ihan tonttiin kiinni, jos niin haluaa joskus tehdä. Purkuoperaation ohessa paljastui muitakin löystyneitä kohteita kuin kuskinpuolen iskari. Nyt kun kaikki on taas niputettu oikein ja momenttiin kiinni, niin kaikki kolahtelut/sivuäänet katosivat. Pitäisi näköjään säännöllisesti tsekata joka mutterin kireys.

Napoja kun asentelin paikoilleen, niin huomasin että laakerit tuntuvat hieman oudoilta. Pelkääjän puolen ulompi laakeri rohisi ja rahisi käsin pyöritellessä selvästi ja ei tuo kuskin puolikaan kauhean hyvältä tuntunut.


Ajossa nämä ei vielä oireilleet mitenkään mutta vaihdoin varulta uudet kummallekkin puolelle. Mukavampi nyt kuin ens kesänä jossain pohjosen turneella tienposkessa. Febit kestivät siis noin 15000km. Tilalle tyrkkäsin jotkut uudet tarvikkeet, katsotaan miten kauas niillä päästään. Kuskinpuolen vanhat laakerit laitoin hätäapupakkiin varalle, pääsee niillä ainakin kotia saakka, jos uudet poikivat reissussa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti