maanantai 26. maaliskuuta 2018

Moottorin synnytysvaikeuksia

Uuden tekniikan kanssa meinaa olla hieman synnytysvaikeuksia. Viikko sitten ajoin nokan sisään, kaikki meni OK. Sisäänajon jälkeen yksi nostajista alkoi lätkyttämään, mitään fyysistä vikaa en siitä löytänyt mutta se ei vain toiminut. Ei ottanut eikä antanut öljyä, eikä saanut kirveelläkään ilmattua. Toimi siis sen 20 minuuttia. Toivottavasti tämä oli vain yksittäistapaus.


Tänään postissa tuli muutama uusi nostaja ja vaihdoin tuon poikineen tilalle uuden. Nyt loppui lätkytys ja taas pöristään nätisti.


Muuten hyvä mutta vauhtipyörän stefa tuntuu edelleen falskaavan, aavistuksen tiputteli öljyä kytkinkopan ja lohkon välistä. Myös bensapumpusta paljastui polttoainevuoto joten tilkitseminen jatkuu. Kiire ei onneksi ole, pihalla on lunta niin paljon että varmaan juhannuksenakaan ei vielä pääse ajamaan....

Niin joo, edellis postauksessa mainitsin Mechatecnikin kiinteät spacerit. Niillä ei tehnyt mitään, olisi tarvinneet kaveriksi jonkin sortin jousiprikat. Eikä ne senkään jälkeen olisi hyvät olleet. Tilasin Type4Storesta oikeasti hyvät spacerit. Näitä katselin jo aiemmin talvella mutta en silloin raaskinut tilata. Tästä arpomisesta tuli taas viikko lisää odottelua. 


Joka vivuston säädin erikseen oikeisiin välyksiin ja näillä tuli huippu hyvä!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti