sunnuntai 1. syyskuuta 2019

FVWAKS Busstreffen 2019

Viikonloppu oltiin Busstreffeillä Saarijärvellä, Summassaaressa. Teltta jätettiin tällä kertaa kotia ja yövyttiin autossa järven rannalla.


Menomatkalla hupiakku otti ja kuoli lopullisesti. Sitten startin yhteydessä paukautti sulakkeen ja jostain syystä matkassa ei ollut yhtään varasulaketta vaikka niitä mielestäni olin hanskalokeroon talvella varannut. Onneksi matka ei ollut pitkä ja selvittiin sähkötolpan perään ennenkuin eväät pääsivät lämpenemään. 


Noin kymmenkunta VW hyötyajoneuvoa taisi olla paikalla. Tällaiselle pikkuporukalle paikka sopi mainiosti. Hotellin puolella oli tarjolla buffettia ja aamupalat. Kylpylässä pääsi saunomaan ja pulikoimaan altaassa. Hauskaa oli! Yöllä paistettiin lettuja, katseltiin kokkoa ja potkittiin renkaita.Hupiakun lisäksi kohtasimme muitakin vastoinkäymisiä. Sähkötillikasta meni lasi rikki, puhelimen laturi todettiin rikkinäiseksi kun leiriä pystytettiin, lettujenpaisto-otsalampusta hyytyi patterit ja kotimatkalla muurikka oli yrittänyt tulla retkipöydän läpi.


Huomenna akkukauppaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti