sunnuntai 20. joulukuuta 2020

Projektit etenee

 Lämmitin projekti on melkein valmis. Vielä odottelen pakoputken jatketta, niin saan vedettyä lämmittimen pakoputken samalle paikalle auton kylkeen mihin alkuperäisen bensalämmittimenkin putki on joskus 40 vuotta sitten tullut. 

Testit suoritettu ja lämmintä pukkaa kivasti tuolta matkustamon lattian rajasta. 


Polttoaine pumpun nakutuksen sai eliminoitua aika hyvin kun ripustin pumpun ketjujen varaan. Nyt ei naksutus kuulu auton sisälle käytännössä ollenkaan.


Kaikki rojut mahtuvat nätisti bellypanin väliin ja kääräisin vielä pakoputken ympärille pakosarjakääreet.Sivuhommina olen edistänyt moottoriprojektia. 1800:sen isoventtiilikansiin joutui uusimaan lähes kaikki pinnapultit. Kansien mukana olleet venttiilit ja jouset olivat kaikki romurautaa eli lensivät roskikseen. Omasta varastosta löytyi priimakuntoiset jouset ja uudet venttiilitkin odottelevat jo hyllyssä. 


Pakopuolelle näytin vinkua aika reilusti ja jyrsin patit pois. Katsotaan mitä tästä tulee, näin neuvottiin tekemään jotta kaasut alkavat oikeasti vaihtumaan ;) Seuraavaksi askarrellaan uudet venttiilinohjurit ja koneistetaan uudet venttiilit.


Lohko on ollut kasassa jo jonkun aikaa. Jahka saan kannet valmiiksi, niin homma jatkuu.


Hyllyssä odotelleet käyttämättömät NOS lämmönvaihtimet saivat tänään kevyen hiekkapuhalluksen ja seuraavaksi sipaistaan maalia pintaan. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti