lauantai 12. kesäkuuta 2021

Toukokuu meni

 Oho, sehän on jo melkein kesäkuun puoliväli. Bussi on ollut päivittäisessä ajossa, niin töissä kuin vapaa-ajallakin. Taitaa kohta pyörähtää jo 3000 kilometriä mittariin tälle keväälle vaikkei mitään pidempiä reissuja ole vielä päästy edes tekemään. Bussi on pelannut kuin ajatus, lähinnä on vain bensaa lisätty tankkiin ja taas kovaa ajoa.

Toukokuun alkupuolella kurvailtiin Vilppulan vankilan puutarhalla hakemassa kasvihuoneeseen chilin taimia. 


Tallin puolella moottoriprojekti on hyvällä mallilla. Käytännössä lämmönvaihtimia vaille valmis koekäyttöön. 


Myös pitkään tallin nurkassa seissyt varavaihteisto tuli pestyä ja puunattua muutenkin käyttökuntoon.


Tässä taisi vain käydä nyt niin että tämä moottori ja vaihteisto yhdistelmä meneekin uuden perheenjäsenen konttiin. Torstaina pihalle ilmestyi Baja Bug projekti. Muutama projekti on aina hyvä olla levällään ettei pääse tekeminen loppumaan 😀


Viikko sitten perjantaina tuli heitettyä ensimmäinen yön yli reissu. Päivällä bussin vieressä esiintyi Jukka Poika, keikka tuli katseltua bussissa istuskellen ja samalla töitä tehden.


  Samoilla sijoilla tuli vietettyä yö, auringonlaskua katsellen. Uusi patjajärjestely toimi hienosti ja uni maittoi hyvin. Yön pimeinä tunteina tuli testattua talvella asennettua lisälämmitintäkin ja hyvin lämpesi matkustamo dieselin voimin.Viikko sitten sunnuntaina potkittiin pitkästä aikaa renkaitakin FVWA Keski-Suomen kuukausi kokoontumisessa Kuusaan kanavalla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti