maanantai 11. helmikuuta 2013

Kone pukkiin ja sähköt pois

Moottori on vihdoinkin saatu roikkumaan pukkiin ja pois tieltä. Alunperin meinasin viritellä koneen kytkinkopan kanssa pukkiin mutta en sitten löytänyt mistään sellaista nopealla aikataululla enkä vaihteistossa kiinni olevaa kehdannut toistaiseksi tuohon hommaan laittaa. Kun nappasin kytkimen ja vauhtipyörän pois tieltä, niin kone istahti nätisti tuollaiseen halpis pukkiin roikkumaan. Pukin kestokaan ei nyt huoleta, kun tuossa on tullut kasattua niin Chevyn kuin Moparinkin pikkulohkokasit.

Bussin alta on nyt raksittu pois kaikki loputkin sähköt. Päällisin puolin nämä alustassa risteilleet piuhat vaikuttaisivat ehjiltä. Konehuoneen läpivientikumien alta paljastui lopulta pieni mätävikakin.

Tankki tuli myös purettua pois, lähinnä tarkastus mielessä. Vaikuttaisi ehjälle, samoin korin rakenteet ja kotelot mihin tuolta tankin sijoituspaikan kautta pääsi käsiksi. Tankin täyttöputken kiinnityskumi/mutka mikä tulee tankkausaukkoa vasten oli entinen.

Vaijereita etuosasta purkaessa löytyi pientä ruostevikaa kaasupolkimen alapuolelta.

Lisäksi apukuskinpuolelta etuakselistosta paljastui mätävikaa. Sinänsä tämä oli positiivinen vastoinkäyminen, kun olin jo pidempään pähkäillyt mitä tehdä mahdollisen alustan madalluksen kanssa. Nyt voi hyvällä omallatunnolla kammeta orggisakselin pois paikoiltaan ja alkaa suunnitella tilalle jotain pulttaa kiinni madallussarjaa ;)

Edessä olevia peltihommia ajatellen olen nyt hylännyt ajatuksen autokehdosta ja tällä hetkellä ajatuksissa pyörii ihan oikea korigrilli. Katsotaan mihin nämä ajatukset jalostuvat tulevien viikkojen aikana.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti