lauantai 23. helmikuuta 2013

Lasit ja luukut pois

Tallissa on ollut hieman hiljaiseloa viime aikoina. Eilen edistin projektia kuitenkin sen verran, että nappasin kaikki lasit ja luukut pallukasta irti.

Tiivisteiden alta löytyi kohtuu hyvää peltiä, joissain paikoin pientä pintaruostetta mutta niistä päästään eroon hiekkapuhalluksella. Tuulilasin tiivisteen ja lasin välistä löytyi aika paljon vettä! Vaikka auto on ollut useamman kuukauden jo sisällä lämpöisessä, niin vesi ei ollut tuolta väleistä haihtunut mihinkään.

Viikko sitten tontille saapui korigrilli. Pitkällisen pohdinnan jälkeen päädyin kuitenkin ostamaan grillin, kun halvalla sain. Katsotaan miten tuon virityksen kanssa käy, teoriassa pallukan pitäisi istua tuohon hyvin roikkumaan. Pyörittelykin pitäisi tallissa onnistua, jos nyt korkeuslaskennan kanssa ei kauheita virheitä tullut tehtyä ;)

Alustamuutoksiakin on tullut pohdittua ja tietoa on yritetty ahmia kaikista eri lähteistä mahdollisimman paljon. Tavoitteena olisi tipauttaa laitos niin matalalle, että tuo kuvassa näkyvä tölkki juuri ja juuri ylittyy.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti