sunnuntai 26. toukokuuta 2013

Palkkien korjausta

Viikko vierähti niin nopeasti etten ehtinyt ollenkaan pallukan kimppuun. Täysin autovapaa viikko ei ollut, tuli rassattua ja huollettua talouden kahta muuta harrasteajoneuvoa. Näitä jos olisi enemmän, niin tämähän olisi täysipäiväistä työtä ;)

Perjantaina kuriiri tipautti tontille paketin mistä löytyi lattian alle tulevat poikkipalkit. Tai siis kaksi uutta palkkia, laskeskelin, että näistä kahdesta saan tarpeeksi oikeanlaista materiaalia ruostevaurioiden korjaamisen.

Tänään ehdin tuusata pallukan kanssa pari tuntia ja irroitin vasemmanpuoleisen lattiapellin, tai mitä siitä nyt oli jäljellä. Ensin meinasin jo rälläköidä lattian palasiksi mutta päätin kuitenkin kokeilla sen poraamista irti kokonaisena. Bilteman pistehitsien leikkausterä olikin aivan loisto peli, lattian pistehitsit aukesivat hetkessä eikä tarvinnut käyttää väkivaltaa ollenkaan!

Kaksi poikkipalkkia kaipasi uutta materiaalia reilummin ja pätkäisin niihin sopivat palat valmiista korjauspaloista. Nyt hieman pintaruosteiden, yms. putsailua ja sitten lähdetään kasaamaan helmoja ja muita palasia takaisin paikoilleen.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti