keskiviikko 8. toukokuuta 2013

Poikkipalkkien fixausta

Kuskinpuolen helman korjaus hieman leviää. Toisaalta näinhän tämän pitääkin mennä, ensin kaivaudutaan ruosteen alkulähteille ja lähdetään sieltä sitten palaamaan käänteisessä järjestyksessä takaisinpäin.

Tänään korjailin lattian alla kulkevia poikkipalkkeja. Aivan etummaista ja takimmaista palkkia lukuunottamatta muut olivat korjauskelpoisia.

Rälläköin mätäpaikat rohkeasti auki ja leikkelin vastaavan paksuisesta levystä korjauspalat syntyneisiin reikiin. Takimmaista palkkia pitänee vielä hieman aivan päästä paikkailla mutta päältäpäin nämä alkavat olla ok.

Palkkeja paikkaillessa koko matkustamon lattian poistoajatus on vain vahvistunut. Tarkoitus olisi porailla pistehitsit auki sadepäivien aikana ja laitetaan nyt vielä uudet kokonaiset lattiankorjauspalatkin tilaukseen.

Toissapäivänä tuli yksi erä peltiosia Englannin suunnalta ja tällä kertaa yllätys kylkiäisinä tuli thermomatot bussin kaikkiin ikkunoihin! JK:n kaverit osaavat näköjään pitää asiakkaan tyytyväisenä ;) Tovi kyllä vierähtää, että mattoja pääsen tositoimissa kokeilemaan...

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti