sunnuntai 22. joulukuuta 2013

Sisukset maalattu

Viimeksi taisin uhkailla, että kuluneella viikolla pitäisi sisusta saada maaleihin. Viikolla en ehtinyt kuin hieman putsailemaan paikkoja mutta lauantai aamuna nousin kukonlaulunaikaan ja suuntasin tallin puolelle. Aamun aikana peittelin maalatun katon ja teippailin suojaukset sisäpuolen maalausta ajatellen. Tarkoitus oli suojata vielä keskeneräinen pintapuoli pahimmilta roiskeilta ja vain oviaukkoihin tein lopulliset rajaukset.

Sanomalehdet kelpasivat pikasuojaukseen ja katolle virittelin muovin. Samalla tuli testattua Motonetin automaalausteipit, sekä "keltainen" että sininen osoittautuivat ihan hyväksi tavaraksi. Pysyivät ainakin vuorokauden paikoillaan, eivätkä sotkeneet valmista pintaa pois revittäessäkään.

Sekoittelin maalia reilun puolen litran erissä ja pari litraa + ohenteet + kovettimet sain sisäpintoihin katoamaan. Maalasin sisäosat samalla himmeällä RAL1013 (Osterin valkoinen), millä kattokin tuli vedettyä.

Lauantaina puoliltapäivin homma olikin valmis ja sunnuntai aamuna kävin nykäisemässä teippaukset ja muut suojaukset pois. Seuraavaksi suojataan sisusta ja käydään pinnan kimppuun.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti