perjantai 6. joulukuuta 2013

6.12.

Päivitelläämpä taas, nääs nääs nääs... Itsenäisyyspäivän ohjelmassa oli aikainen ylösnousu ja katon maalaus. Edelliset välivärit tuli jo tuossa viikko sitten myllytettyä epäkeskon kanssa, kun käsipelissä hierottu pinta ei miellyttänyt. Sain katon juuri ja juuri myllytettyä loppuun ja sitten Einhellin sähköepäkesko sanoi työsopimuksen irti. No, kestihän tuo jotain 2-3 tunnin käytön. Laite lähti takaisin kauppaan ja rahat taskuun, käyhän tämä näinkin. Jotenkin tuntuu siltä, ettei tämä nyt kauhean kestävää kehitystä ole kun näitä halpistyökaluja katselee...

Uuteen ruiskuun otin tuntumaa yhden illan mutta eihän tuo epoksi tietysti ollut sama asia kuin pintamaali ja suutinkin oli karvan verran pienempi kuin vanhassa alasäiliöruiskussa. Pintaa hierottiin siis taas ja tänään pääsin lopulta vetämään pintaa.

Bussin yläosan sävyksi oli pitkällisen pohdinnan jälkeen valikoitunut Osterin valkoinen, RAL1013, himmeä. Päästelin kattoon pari kierrosta väriä ja sitten totesin, että appelsiinia pukkaa. Uusi ruisku ei nähtävästi ollut vieläkään hallussa ja maalikin oli sellaista mitä ei ole koskaan tullut vedettyä. Vesikouruihin tuli epähuomiossa myös pari valumaa, kun kourujen sisäpintoihin yritin saada tarpeeksi maalia. Noh, annetaan pari päivää kuivua ja hiotaan taas, yritetään sitten uudestaan.

Pikkupäissäni olin miettinyt myös, että matta tämän pitää ehdottomasti olla. Eihän tästä nyt ihan sellaistakaan tullut, katsotaan miltä tämä näyttää hionnan jäljiltä... jotenkin mielessä kummittelee edelleen sellainen karhea pinta, ilman kiiltoa.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti