sunnuntai 17. elokuuta 2014

Kallistuksenvakaaja....

Viikko sitten taisin asettaa tavoitteeksi kallistuksenvakaajan asentamisen. No, tavoitteeseen päästiin... kai tätä tahtia pitäisi hieman kiristää ;)

Viikko meni vauhdilla mutta ehdin putsailemaan ja maalaamaan vaihdekepin suunnalta kaikki komponentit. Osa on vanhaa, osa uutta ja osa lainattua. Vanha kumitötterö kuvasta puuttuu mutta sekin taitaa olla niin hyvässä kunnossa etten uutta hanki. Vaihdekepin nupiksi virittelin kasipallon. Pallo on kulkenut matkassani varmaan 20 vuotta odottaen autoa mihin sen vaihteenhämmentimeksi asentaisin.

Tänään tajusin, että kohta taitaa olla viimeiset hetket maalailla osia ulkona, joten ruiskin puhalletut jäähypellit ja läjän muita pikkuosia mustalla. Vielä olisi hirveä määrä osia ilman puhallusta ja uutta maalia mutta eiköhän tässä ennen syyssateita vielä ehditä. Talli alkaa olla taas niin täynnä ettei siellä maalata kuin korkeintaan pensselillä jossain nurkassa.

Viikolla sain teetettyä vanhoista kulahtaneista avaimista kopiot. Muuten kaikki meni putkeen mutta se katkennut avain paljastuikin vanhojen ovenkahvojen avaimeksi ja takaluukkuun ei sitten avainta tällä yrityksellä syntynyt.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti