lauantai 2. elokuuta 2014

Ekat pehmusteet paikoillaan

Alkuviikosta perehdyin saumurin langoittamiseen ja onnistuneen langoituksen jälkeen rouva ompeli takapenkin päälliset kahdesta riippumatosta. Pikkutyynyt syntyivät keinunpehmusteiden mukana tulleista tyynyistä, riippumattojen kuljetuspussit sopivat niiden päälle heittämällä! Pehmusteet ovat siis alunperin pihakeinuun tarkoitetut, istuivat ilman muokkaamista Rock'n Roll sänkyrungon päälle. Näiden päällä ei ole tarkoitus nukkua, tarkoitus on heittää pehmusteiden tilalle sänkyasennossa ilmapatja.

Kaivelin bussin sähköt esiin vintiltä. Pari tuntia tuota johtoröykkiötä ihmettelin ja päädyin tilaamaan vehkeeseen kokonaan uuden johtosarjan. Käytännössä kaikki piuhat pitäisi uusia, jos hyvän haluaisi. Ei maksa vaivaa alkaa itse nykertämään johtosarjaa uusiksi, tuohon hommaan palaisi tunteja aivan liikaa. Muutenkin tätä tekemistä tuntuu riittävän ja ensi kesänä pitäisi olla jo tienpäällä.

Rattiputken virittelin paikoilleen.

Liukuoveen sahasin tänään verhoilulevyn ja ruuvailin sen paikoilleen. Täytyy vielä nuo lukkomekanismit peitellä jollain kikkakolmosella mutta odotellaan nyt hetki ja katsotaan miten kokonaisuus toimii.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti