maanantai 22. syyskuuta 2014

Tehostimen ehostusta

Taas on sellainen vaihe projektissa, että kauheasti palaa aikaa mutta mitään näkyvää ei tunnu syntyvän. Johtosarjojen kanssa ähersin viikonloppuna, yllättävän monta kertaa saa aina nippuja pujotella alustaan ennen kuin lopputulos tyydyttää ja piuhat osuvat oikeaan paikkaan. Muutaman kerran piti ottaa uusiksi, kun onnistuneen asennuksen jälkeen huomasin, että läpivientikumit olivat edelleen lattialla pään vieressä eikä siellä missä piti.

Läpivientikumeista puheenollen, IKH:n noin kympin setti osoittautui hyväksi. Tästä löytyi monta sopivaa kumia bussin alustaan.

Mittaritaulua ja sen kiinnitystä ihmetellessäni tajusin,että nyt taisi jotain puuttua. Miljoonalaatikoita penkoessa löytyi onneksi neljä kappaletta sopivia klipsuja, hieman pintaruosteisia tosin. Kierrätin ne lasikuulien ja uuden maalin kautta, näistähän tuli ihan käyttökelpoiset.

Jarrupuoli on huutanut jo pidempään tehostinta. Bussin mukana tuli tehostin, se kyllä toimi mutta oli päällepäin aika kauhean näköinen. Lauantaina otin ja puhdistin koko laitoksen ja pyyhkäisin pintaan uudet maalit. Tästähän tuli ihan nätti, ei uskoisi samaksi minkä joskus vuosi sitten alustasta irti revin.

Jos tällä viikolla saisi loputkin jarrujen letkut/putket paikoilleen, niin voisi alkaa ihmettelemään mistä kaikkialta jarruneste vuotaa läpi ;)

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti