sunnuntai 26. lokakuuta 2014

Lisää verhoilua ja startin ehostus

Lohkonpuolikkaita putsailin viikolla parina iltana. Vielä arvon, että käytänkö öljykanavat auki vai riittäisikö paineilma ja kunnon pesu niiden puhdistukseen.

Muutaman tovin käytin vaijereiden virittelyyn alustassa. Käsijarruvaijerit kiinnitin kahvaan alustavasti mutta taidan kuitenkin vielä asentaa suojaputkien etuosaan jonkinsortin pölysuojat joten en säätänyt käsijarrua sen enempää. Kaasuvaijerin vedin paikoilleen, ompahan taas yksi osaläjä hyllystä pois pyörimästä.

Etuosasta taka-akselin eteen tuleva kaasuvaijerin suojaputki oli ehjä mutta taka-akselin ja vaihteiston tienoo oli ilman putkea joten sommittelin loppupätkän vähän sinnepäin. Sopivaa putkea löytyi puretusta pesukoneesta. Katsotaan miten tuo nyt tulee asettumaan ja mistä kolosta sen kaasarin kupeeseen työnnän. Meniköhän tuo vaijeri oikein päin....

Selvisi muuten miksi kaasupolkimen tienoo näytti hieman oudolta. Olin vuosi sitten ostanut kaasupoljinkitin vuosimallin perusteella ja toissapäivänä tajusin, että kaasupoljinta on sitten olemassa kahta eri mallia. Mulla on tottakai väärä versio, menee poljin siis vaihtoon.

Käytin alkuperäisen startin auki ja totesin sen olevan hyvässä kunnossa. Puhdistin osat ja ruiskin pintaan uudet maalit.

Olohuoneessa viikonpäivät pyörinyt apukuskin penkki alkoi häiritsemään niin paljon, että rouva ompeli yhdestä riippumatosta jälleen päällisen minkä sitten nidoin kiinni. Ruuvasin penkin autoon ja tein kumpaankin etujakkaraan vielä hionosäätöä. Penkit liikkuvat nyt eteen- ja taaksepäin nätisti, ilman voimankäyttöä.

Onko tarpeeksi psykedeelinen väritys?

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti