keskiviikko 1. lokakuuta 2014

Uusia kumeja ja muita hiluja

Koneremppa on edennyt hieman. Kampura on riisuttu puhtaaksi, samoin lohko. Näyttää siltä, että lähipäivinä kiikutan koko malmikasan koneistamoon.

Purkuvaiheessa hajonneen öljypumppuongelman sain ratkaistua. Kävi ilmi, ettei type4 öljypumppuja saa mistään uutena. Type1:sen pumpun tuohon olisi tainnut pikkuisen modaamalla saada sopimaan, valmiita pakettejakin maailmalla oli myynnissä. Aikani asiaan perehdyttyäni sain sellaisen kuvan, että uustuotantopumput ovat enempi vähempi roskaa verrattuna alkuperäsiin pumppuihin, tai ainakin uusia pumppuja haukuttiin enemmän kuin alkuperäisiä. Onneksi kimalainen ei tiedä ettei pysty lentämään ja minä en tiennyt ettei type4 pumppuja saa mistään, joten ostin uuden type4 pumpun ;)

Johtosarjasta puuttuneet piuhat saapuivat alkuviikosta ja tätä kirjoitellessa nuokin on jo vedelty auton alle. Tai no, peruutusvalojen piuhat vielä odottelevat tarkempaa sovittelua, kun takalamput eivät ole vielä paikoilleenripustelukunnossa.

Etuvilkut osin ehostin ja osin uusin. Pohjien muoviosat siistiytyivät pesussa ja toinen metalliosa sai hieman lasikuulta pintaansa. Uudet tiivisteet ja linssit kruunasivat kokonaisuuden. Jotenkin jäi kyllä mietityttämään, että olisiko sittenkin pitänyt laittaa "valkoiset" vilkkkujen lasit.

Käsijarrukahvan juurelle tuli uusi kumi, tai no eihän tuossa vanhaa edes ollutkaan...

Kaasupolkimen alle tuleva kumi natsasi kyllä lattiamattoon nätisti mutta ei lattiassa olevaan reikään. Mutta täytyy tuota nyt vielä sovitella, eiköhän siitäkin ihan hyvä tule.

Pyyhkijänvarsien mutterit peittelin suojakupeilla...

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti