sunnuntai 26. huhtikuuta 2015

Takaosaston kattoverhoilu

Takaosaston kattoverhoilua olen tuumaillut jo pidempään. Ajatuksissa pyöri bambu, rima, laminaatti, petsattuvaneri, mutta mikään suunnitelma ei oikein lähtenyt lentoon. Sain viikko sitten kaverilta pari levyä taivutettavaa vaneria ja päätin kokeilla jotain muuta. Hauskaa matskua, isot levyt vain rullalle ja auton takapenkille kyytiin! Leikkasin vanerista sopivat palat ja liimasin pintaan samaa tummanharmaata mattoa mitä olin käyttänyt muuallakin sisustassa.

Ensi kerralla liimaan paremmin tuuletetussa tilassa. Vähän meinasi illalla olla mies heikossa hapessa, kun levittelin toista purkkia liimaa tallissa suljettujen ovien takana ;)

Ruuvasin levyt takaosaston kattoon, nuo saavat nyt kelvata ainakin tämän kesän. Takaluukun saranamekanismi täytyy vielä jotenkin piilottaa...

Takaluukun kertaalleen pilaamani verhoilulevyn sain pelastettua jotenkuten, oli pakko, tätä pähkinäkuosia ei ollut enää yhtään palaa jemmassa. Ruuveilla kiinni ja menoksi.

Vuonna yksi ja kaksi oli isän takatuuppari Skodan ajovaloissa kivisuojat. Ritilät tekivät lähtemättömän vaikutuksen pikkupoikaan. Siitä se ajatus sitten lähti ;)

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti