keskiviikko 19. elokuuta 2015

Kattoteline

Aloitetaan nyt vastoinkäymisellä ensin. Viime perjantaina se sitten lopulta tapahtui. Yksi pölykapseli otti ja lähti maata kiertävälle radalle kauppareissulla ja katosi sen siliän tien. Reilu viikko aiemmin käytin pölärit irti kun tarkastin pyörien pultit. Yksi etukapseli kertaalleen jo poimittiin puskasta mutta sen jälkeen kapselit pysyivät melkein viikon paikoillaan. Oikea taka pöläri katosi sitten lopullisesti ja päätin nyppiä muutkin kapselit pois. Ei nämä halpis versiot näköjään pysy vanteissa kiinni kunnolla :( Onneksi eivät olleet aidot Baby Moonit, muuten olisi voinut päästä ärräpäitä.

Kattotelinettä olin jo pidempään miettinyt ja nyt sellaisen hankintaan tuli tilaisuus. Olipa muuten taas aika kiinan laatua. Paketista puuttui kaikki rimojen kiinnitysruuvit. Rimoissa oli reiät pienille ruuveille mutta raudoissa 6mm pulteille! Porasin rimoihin 6mm reiät ja hain rautakaupasta tyyliin sopivia kuningaspultteja. Paketissa oli yksi ylimääräinenkin rima, olikohan varaosaksi tarkoitettu?!? Muutaman tunnin hieromisen jälkeen sain virityksen lopulta kasaan.

Seuraavaksi olikin se jännin hetki. Mahtuuko auto vielä tallin ovesta sisään. Hissukseen matelin ovea kohden, jäi sinne kaksi senttiä tyhjää tilaa oven yläreunan ja kattotelineen väliin ;) Nyt pitää muistaa vain lähteä ja tulla kieli keskellä suuta, ettei kuulu kolina. Viikonloppuna tuonne nostetaan aurinkotuolit ja suunnataan meren rannalle!

Virittelin kokeeksi armeijan nasselaatikosta matkakeittiön. Laatikkoon mahtui kivasti kaasupullo, poltin ja muurikka. Tilaa jäi vielä muillekkin tykötarpeille. Nyt ei tarvitse jättää rojuja taivasalle ja laatikon saa lukkoon. Pannu ja poltin eivät sotke muita matkatavaroita ja laatikkoa voi käyttää vaikka pöytänä polttimelle.

 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti