keskiviikko 30. joulukuuta 2015

Pikku päivityksiä

Konehuoneen luukkuun olen projektin alusta lähtien metsästänyt kromattua lukkoa. Käytetyissä ei tarjontaa ole ollut ja vuosi-pari sitten uutenakin sai vain mustia. Joulun pyhinä huomasin, että kromattuja oli tullut jossain vaiheessa taas tarjolle ja Ranskasta löysin halvimman tarjouksen. Tuli samalla koeponnistettua Serial Kombin toimitusnopeus, en ollut tuolta aiemmin mitään tilannut. Lauantaina laitoin tilauksen sisään, maanantai aamuna paketti lähti liikkeelle ja tänään keskiviikko aamuna rojut tulivat kotiovelle, nopeaa toimintaa \o/

Samassa tilauksessa tuli "survival kittiin" kytkinvaijeri hiluineen. Nyt alkaa olla matkavaraosalaatikossa sen verran tykötarpeita, että mahdolliset pikkuongelmat saadaan korjattua tienpäällä.

Kaasuvaijerin palautusjousen sain vihdoinkin vaihdettua oikeanmalliseen. Hyvin se viidestä pikkujousesta askarreltukkin toimi mutta tämä näyttää silmään paremmalta ;)

Viime kesän bussissa olleen moottorin nostin eilen pukkiin kiinni ja tänään riisuin jäähypellit ja muut hilppeet irti. Tarkoitus on puhdistaa lohko ja pesaista jäähypellit, puhdas se varamoottorinkin olla pitää ;) Öljypohjan pikku vuoto pitäisi korjata, taitaa korjaantua sihdin luukun paremmalla tiivistyksellä tai sitten koko luukun vaihdolla suorempaan yksilöön.

Jäähypeltien alta ei paljastunut vuotoja, eikä muitakaan ongelmia. Yhden sylinteriputken päältä löytyi jonkun tekstiilin pesuohjelappunen. Vuosi sitten koneen koekäytön yhteydessä puhallin imaisi perstaskusta rätin ja taisi siitä sittenkin osa päätyä jäähypeltien väliin ;)

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti