tiistai 19. huhtikuuta 2016

Käynnistysongelmat selvisivät

Sieltähän se automaattiryypyistä syyllinen käynnistys ongelmiin lopulta löytyi. Viime talvena rempatuissa kaasareissa oli päällisin puolin paremmat ryyppyjen sähköosat kuin viime kesäisissä kaasareissa mutta käytännössä toimivuus olikin aivan jotain muuta. Vaikka ne testipenkissä toimivatkin, niin sopivan lämpöisinä vetäisivät itsensä umpi kiinni ja sitten joutui sahaamaan kaasupohjassa. Säädin ryypyt kylmässä koneessa lähes kokonaan pois päältä ja nyt laitos hörähtää käyntiin kuin palmun alta. Aivan sama onko kone kylmä, kuuma tai jotain siltä väliltä. Kaasareissa itsessään ei siis ollutkaan mitään vikaa!

Tänään pääsin koeponnistamaan kattoluukun pitävyyden, viime kesänähän se vuoti kuin seula. Vettä satoi päivän aikana useampaankin otteeseen aika reilusti mutta bussin sisälle ei enää uudelleen tiivistetystä luukusta vettä lorissut. Ei paikoillaan seisoessa eikä maantie nopeuksissa. Hyvä, nyt ei tarvitse jännittää sadekelillä ajeluakaan.

 

3 kommenttia:

 1. Hei en löytäny blogi päivitystä jossa asennetaan tuulilasi niin kysyn tässä. Oliko sulla ongelmia tuulilasin asennuksessa onko siihen jotain kikkoja kuten asettaa yläreuna ensin ja vetää sitten alareuna sisään? Kun perinteisellä tyylillä että ensin alareuna ja sitten yläreuna sisään ei onnistunu. Alareuna ihan pohjassa ja silti yläreuna jäi sentin-pari koholle kun ei tuntunu tulevan tarpeeks alas. Tiivisteenä http://www.paruzzi.com/verkkokauppa/?zoektrefwoord=27501&group=8&subgroup=45& eli paruzzin tarjooma A-laadun tiiviste.

  VastaaPoista
 2. Ei mitään muistikuvaa miten vedettiin ;) Kaveri oli ulkopuolella pitelemässä lasia. Fairyvettä oli sumutepullossa liukkarina. Oiskohan kohdistettu ensin yläreuna ja sitten vedetty reunat ja lopuksi alareuna. Tovi sitä asentaessa meni, jos en väärin muista, niin nurkien kanssa sai jumpata pidempään. Mulla oli Justkamperssin tiivisteet käytössä.

  Sen muistan, että jos sinne yläreunan tiivisteen alle olis orggis kattoverhoilunkin laittanut miten kuuluu, niin hommasta ei olisi tullut mitään ainakaan näin ensikertalaisella. Mulla ei tullut kangas kattoverhoilua, niin tuo ei ollut ongelma.

  VastaaPoista
 3. Juu itekki hylkäsin kangasverhoilun heti aluks. Pitää kokeilla sillein että yläreuna ensin. Kiitos vinkistä.

  VastaaPoista