lauantai 16. huhtikuuta 2016

Testiajoa ja tuunausta

Kaasarijumppa jatkuu. Vaihdoin oikealle puolelle viimekesäisen kaasarin tilalle talvella kasatun yksilön. Yritän edelleen haarukoida mistä se onneton lämpöisenä käynnistyvyys voisi johtua. Tyhjäkäynnin sain pelaamaan kohtuu hyvin mutta lämpöisenä käynnistyvyys huononi. On se nyt parempi kuin silloin kun molemmissa nurkissa oli viime talvena kasatut Solexit mutta huonompi kuin viimekesäisellä parilla.

Pitää varmaan huomenna palauttaa viime kesäinen yksilö takaisin oikeallekkin puolen. Nyt on liikaa jännitystä matkassa, jos joutuu autoa sammuttelemaan. Kyllä se käyntiin lähtee mutta hetki pitää pyörittää kaasu pohjassa. Ehkä se vika ei ollutkaan vasemman kaasarin kiihdytyspumpussa niinkuin aluksi arvelin vaan "uusien" kaasareiden ryypyissä. Noh, huomenna olemme taas viisaampia.

3.4. ehdin pyörähtämään paikallisjaoston kuukausi tapaamisessa. Paikalla neljä ilmajäähyä ja useampi vesivessa.

Tänään tehtiin ensimmäinen pidempi reissu. Käytiin etelässä, Muuramessa ;)

Käynnistysongelmista huolimatta bussi toimii ajossa hienosti. Lämmöt pysyivät maantieajossa nätisti tasan 100 asteessa, ainakaan toistaiseksi ei ole lämmöt nousseet yhtä ylös mitä edellisellä moottorilla ja tiuhalla askilla. Hyvä hyvä!

Vääntöä tuli uuden moottorin myötä kyllä ihan kivasti. Nyt pärjää normiliikenteen seassa ilman että tarvitsee itse kiihtyä ja matkanopeus tahtoo nousta sataseen aivan varkain, kun kuusripaisen askin välitykset ovat just oikeat. Moottoritiellä joutui jopa ohittelemaan hitaampia! Toivottavasti ei nyt lähde tehojen kasvatus lapasesta...

Pikkuisen piti autoa tuunatakkin, takalasiin ilmestyi vihje toisesta rakkaasta harrastuksesta.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti