keskiviikko 19. elokuuta 2020

Bif 2020

Viime viikon loppupuolella oli taas lehtijutun aika. Torstai iltana käytin VW mopon Kopteri-lehden kuvauksissa. Samalla tuli koeponnistettua trailerikin. Sitä en ollut vielä kiskonut oman tontin ulkopuolella.Traileri kun oli nyt todettu toimivaksi, niin perjantaina puoliltapäivin suunnattiin Sappeelle, Bug in Finn 2020 tapahtumaan. Tällä kertaa majoituttiin poikkeuksellisesti mökkissä, tuttava pariskunnan kanssa.


Traileri oli mitä mainioin perässä kiskottava, painojakauma oli just kohdallaan. Ainut pieni vastoinkäyminen oli että etummaiset kuormaliinat olivat osuneet matkan aikana jarrulevyihin ja olivat melkein poikki. Noh, perille selvittiin ja uudet kuormaliinat tulivat parin tunnin päästä perässä. Tuurilla ne laivatkin seilaavat. Onneksi eturenkaan tuki on niin tukeva, että pyörä olisi pysynyt pystyssä ilman kuormaliinojakin. Jatkossa sidotaan kuorma toisella tavalla!


Ilta kierrettiin leirejä ja tavattiin tuttuja. Lauantai aamuna kiskaisin pyörän ja trailerin näyttelyalueelle. Päiväksi siirryttiin taas moikkailemaan tuttuja. 

Illalla gaalassa odotti mukava yllätys, pyörä palkittiin "Originelle" palkinnolla!


Vaimo oli ollut jo etukäteen varma, että pyörä voittaa. Oli minulle kertomatta leiponut kakun, Hulk koristein. 


Lauantai iltana nautittiin siis kakkua, skumppaa ja lopuksi vielä pidimme lättykestit pienen porukan kesken ;)
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti