tiistai 25. elokuuta 2020

KKP2020

 Tarkoitus ei ollut lähteä viikonloppuna mihinkään reisuun mutta perjantaina kun säätiedotusta katselin, niin totesin että taitaa olla viimeinen kesäpäivä. Puoliltapäivin pakkasin pikaisesti bussiin yhdenmiehen reissukamat, lapsille jätin pizzarahat keittiön pöydälle ja suuntasin keulan Pyhäjärvelle, Emolahti Campingiin. Pohojosen jaos järjesti Emolahdessa kesäkauden päättäjäiset joten paikalla olisi muitakin lajitovereita. 

Kolmelta iltapäivästä leiri oli jo pystyssä ja ilta kului rattoisasti grillaillessa ja tuttujen kanssa poristessa.

Säät suosivat ja lauantaina puolilta päivin kun suuntasin takaisin kotia kohden alkoikin vesisade. Mukava reissu vaikka tällä kertaa jäikin vain 24 tunnin mittaiseksi muista kiireistä johtuen.

Alkuviikosta kävin hakemassa latureihin laakereita. Eihän nämä SKF:n laadukkaat laakerit olleetkaan hinnan kiroissa, muutaman euron kalliimmat kuin Motonetin myymät mutta näiden pitäisi oikeasti nyt kestääkkin.

Pari viikkoa sitten ääntämään alkanut laturi sai uudet laakerit sisäänsä ja samalla vaihdoin laakerit toiseenkin 20-30 tuhatta ajettuun laturiin. Nyt on pari kappaletta latureita hyllyssä varalla. Ei ainakaan latureiden puutteesta johtuen jää reissut tekemättä!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti