perjantai 28. joulukuuta 2012

Lisää hitsattavaa

 
Projekti etenee, hitaasti mutta varmasti. Hissukseen olen jatkanut purkuhommia ja samalla olen yrittänyt miettiä miten tuon pohjan kanssa toimisin. Kovasti on alkanut tehdä mieli hiekkapuhallusta, jos suoraan sanotaan. Arveluttaa vain, että miten sen puhalletun pohjan kanssa selviäsin kun vahvasti näyttää siltä, että tulityöt joudun tekemään ulkotöinä. Ei tämä tainnutkaan olla sellainen helppo nakki, pari paikkaa ja leimalle. Noh, onneksi ostohetkellä sitä on aina niin sokea kaikille pikkuvioille, eihän näitä hullutuksia tulisi muuten ikinä hankittua. Jos ei muuta, niin ainakin tämä täyttää harrastuksen määritelmän täydellisesti, "hengissäpysymisen kannalta merkityksetöntä toimintaa". Mutta joo, mennäänpä itse asiaan...

Alustaa purkaessa poikittainen takapalkki paljastui aika haperoksi, menee siis vaihtoon. Myös Eberiltä takajalkotilaan nouseva putki on varustettu ruostepeikon tekemällä reiällä heti puhaltimen juuresta, katsotaan jos tuo menisi umpeen jonkinsortin paikalla.

Lisää paikattavaa löytyi myös liukuoven alareunan tiivisteen alta, saapa nähdä miten tuon saa kursittua kasaan. Mietin jo, että hitsaan liukuoven kiinni ja teen pallukasta kaksiovisen, nooh, jos nyt ei kuitenkaan. Kuskinpuolen kynnyksestä paljastui myös mätävikaa, samoin kuskinpenkin takaa, takaosaston etunurkasta.

Rokkikoneita pois purkaessani en voinut kuin hämmästellä edellisen asentajan taidonnäytettä. Kaikki piuhat oli liitetty toisiinsa jeesusteipillä!!! Ei ole todellista....

Jotain positiivista jos haetaan, niin etumattojen ja penkkien alta ei yllätyksiä tullut vastaan. Pellit vaikuttaisivat pikaisen tutkimisen perusteella ehjiltä.

Kattoverhoilu näyttää myös kohtuu hyvälle, ainakin näin päälle päin. Saa nähdä mitä tuolta alta paljastuu.

Aika kauheiden alumiinivanteiden tilalle onnistuin löytämään oikeanmalliset peltivanteet. Näistä tulee hyvät kun näyttää vähän hiekkaa, maalia ja pillerikapselit päälle. Niin, ja ne alumiinivanteet ovat myytävänä, jos jotakuta sellaiset sattuvat kiinnostamaan.

Leuka rintaan ja kohti uusia pettymyksiä ;) Onneksi sillä voi aina lohduttautua, että jollain muulla on varmasti ruosteisempi projekti käsissään. Tehdään hissukseen eikä ressata, kyllä se joskus valmistuu.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti