keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

B,C ja ulompi helmapelti

B-pilarin uloimman osan ja etulokarin sisäpuolen sain alkuviikosta leivottua paikoilleen. Sisäpuoli kaivannee vielä hieman siistimistä ennen pyöränkaaren paikoilleen virittelyä. C-pilariin askartelin alaosan metritavarasta kun kerran bussin restaurointioppaassakin kaverit sellaisen värkkäsivät. Kauhean nätti tuosta ei tullut mutta piiloon kun jää ja pystyn sen kanssa elämään, niin menkööt. Sen verran olen alkanut antaa itselleni anteeksi, että piiloon jääviä hitsaussaumoja en yritäkkään enää sipistellä näkymättömiin ;)

Uloimman helmapellin sain myös paikoilleen. Onnistui kohtuu hyvin, saumat vielä tinalla läpi niin kyljestä tulee ihan hyvä. Takakaaren rälläköin pois ja sieltä paljastui lisää korjattavaa. Täytyy kyllä ihmetellä edellisen korjaajan bondovirityksiä, kaari oli tehty peltiä taivutellen, popniiteillä kiinni ja kaaren välissä kulki metalliputki. Niin ja päälle kaikki muut muodot oli tehty useamman sentin pakkelikerroksella. Näin täysin metallityömaallikkona tuntuu, että eikö se olisi nopeampi ja helpompi vain vaihtaa uusi korjauspelti tilalle kuin alkaa tuollaiseen bondosavottaan...

Sisäpuolelta uutta paikkaa kaipaa takaturvavyön kiinnityspiste, vanhan ratsupaikan kun poistin, niin päivähän sieltä paistoi komeasti läpi.

Kuten kuvasta näkyy, niin etuovi on paikoillaan kun epätoivoisesti yritän hakea mittoja ja paikkaa etupyöränkaarelle ;)

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti