tiistai 18. kesäkuuta 2013

Virheiden korjausta

Eilen illalla kävin vielä ihastelemassa sisähelman maalipintaa ja mallailin B-pilarin ulompaa osaa paikoilleen. Tässä vaiheessa pääsi ärräpäitä. Etummainen tunkinkorvake oli uloimmasta päädystä karvan alle 4 milliä vinossa eturenkaaseen päin. Kuulostaa vähälle mutta juurikin riittävästi, että tulisi irvistämään silmään joka kerta kun sivuovesta kävisin sisään. Ilta menikin sitten tuon kanssa tuskaillessa, samoin tämä päivä. Lopulta iltapäivällä nappasin rälläkän kouraan ja irroitin tunkinkorvakketta sen verran, että sain käännettyä sen oikeisiin mittoihin. Todennäköisesti lattiankannatinpalkkien välinen mitta jäi tuplatarkastamatta kun helmaa hitsasin paikoilleen viikonloppuna. Onneksi korjaus sujui kohtuu helposti ja taas oltiin oikeissa mitoissa.

Poistin B-pilarista vanhat ratsupaikat ja ruosteet. Tällä puolen vauriot olivat lähes yhtä suuret kuin kuskin puolellakin.

B-pilarin sisäosan täppäilin paikoilleen ja tällä kertaa tarkastin kaikki mitat useampaan otteeseen. Jospa ensi yönä saisi taas rauhassa nukuttua ;)

Eilen lähti tilaukseen matkustamon lattiapellit. Onnistuin löytämään heavy duty versiot Englannista ja niiden kuljetuskin pitäisi järjestyä omalle tontille kivuttomasti. Katsotaan kuinka tässä käy....

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti