lauantai 1. helmikuuta 2014

Pintaa luukkuihin

Etuovet ja takaluukku saivat pintamaalit päällensä männä viikolla. Parin illan ruiskuttelut, kun välissä täytyi aina toinen puoli suojailla. Näistä tuli kohtuu hyvät mutta nyt jälkiviisaana voi sanoa, että tarkka poika olisi vetäissyt kiiltävänmustan väliväriksi. Vaikka pintaan tulikin mattakeltainen, niin kyllä sieltä vain tuli esiin useampikin pikku lonttonen mitä ei hiontavärikään paljastanut. Näillä kuitenkin mennään, sen tietää, että ensimmäinen parkkeeraus Prisman parkkipaikalle generoi kylkiin kyllä läjän kolhuja kanssa-autoilijoiden toimesta.

Ovien tiivisteitä tuli jo hieman mallailtua paikoilleen. Hyvin tuntuvat istuvan, vähän vain liimaa väliin varmistukseksi. Perjantaina aloitinkin liimailun harjoittelun tavaratilan lattialuukusta, jääpähän pahimmat harjoittelun jäljet sinne piiloon :)

Meinasin liimailla nämä ovia kiertävät tiivisteet näin, ovet irrallaan ja sitten ripustelen ovet paikoilleen. Loput sisuskalut ja tiivisteet voikin viritellä sitten pystyasennossa paikoilleen. Samalla helpottaa taas tämä tilanpuute.

Bilteman bitumimattojen putoamista takaluukusta ei tarvinnut odotella kesään saakka. Putosivat näköjään omasta painostaan, kun luukku oli ylösalaisin maalauksen ajan. Se siitä, tätä bitumia en tule laittamaan mihinkään pystypintoihin, todennäköisesti en edes lattiamattojenkaan alle. Etuoviin asennettu STP:n butyyli istuu paikoillaan kuin tauti, joten sillä tai vastaavalla materiaalilla vuorataan loputkin bussista.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti