tiistai 4. maaliskuuta 2014

Kojelauta sai pintavärin

Kojelauta tuli maalattua ja kasattua. Ehkä tuo puolikiiltävä olisi sittenkin saanut olla mattamusta. Toisaalta, tuohon kun ripustelee kaikki loput hilppeet kiinni, niin ei sitä maalipintaa jää kauheasti ihmeteltäväksi. Pinta peittyy kuitenkin pölystä ja hieroutuu irtoromujen siinä pyöriessä lopulliseen kuosiinsa ;) Muoviosat olivat hyvässä kunnossa ja niille riitti vain perusteellinen puhdistus.

Samoilla vauhdeilla maalasin pohjapellinkin mustaksi. Nyt taitaisi olla vihdoinkin kaikki isot osat pintamaaleissa. Montakohan kertaa sitä on jo tullut todettua, että kaikki on pinnoissa ja taas löytyy varaston periltä maalamattomia osia...

Etupuskurin puhalsin hiekalla puhtaaksi...

Sitten heräsi ajatus, että jospa vain kiillottaisin tuota laikalla ja vetäisin lakan päälle. "Mattakromi" sopisi auton muuhun mattapintaan paremmin kuin täysin kiiltävät kromipuskimet. Puskuri on tällä hetkellä koneella hinkattuna ja kertaalleen lakattuna tallissa, kuvia ei kehtaa vielä julkaista, sen verran pukkasi valumaa. Tehdään vielä välihionta ja lisää lakkaa niskaan, katsotaan sitten mitä sen kanssa tehdään.

Ovien lukkomekanismien "puhdistusongelma" laittoi ison pyörän pyörimään ja hommasin verstaalle oman ison puhalluskaapin :) Eilen pöhistin kokeeksi muutamia osia lasikuulilla ja näin tehdään loppujenkin osien kanssa! Alkuun meinasin käyttää näihin soodaa mutta totesin lopputuloksen olevan parempi lasilla.

Saa nähdä pääsisikö sitä jo viikonloppuna ripustelemaan liukuoven vihdoinkin paikoilleen. Saranat on puhdistettu ja pöydällä odottaa muutama uusi pikkuosa saranan sisuksiin, alkuperäisten rikkinäisten tilalle. Saksasta löytyi viime viikon lopulla NOS lukkokin purkuvaiheessa käsiin hajonneen alkuperäisen tilalle.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti