lauantai 19. huhtikuuta 2014

Puskuri paikoilleen

Hieroin hieman laikalla vararenkaan telinettä ja pyyhkäisin siihenkin pelkän lakan päälle. Ripustelin puskurin telineineen paikoilleen ja tuohan on ihan jees. Tai ainakin itse tykkään "baremetal"-lookista ja muitahan tässä hommassa ei onneksi tarvitse miellyttää. Alkuviikosta tipahti taas läjä osia tontille ja laatikosta löytyi uudet bling-bling-ovenkahvat. En jaksanut alkaa vanhojen avaimien ja kahvojen kanssa leikkimään, kun uusia sai naurettavan halvalla.

Reilun pintaruosteen alta paljastui aivan käyttökelpoinen pakosarja. Ruiskuttelin pintaan uuden värin ja tuo pitäisi vielä paistaa uunissa.

Vastoinkäymisten listaan voidaan kirjata tallin nosto-ovi. Yllä olevassa kuvassakin näkyy katkennut kevennysjousi. Se otti ja paukahti itsekseen palasiksi, onneksi vieressä on toinen ovi mistä pääsee kulkemaan työmaalle.

Liukuovi sai viikolla uuden nailonipalikan takaosan saranaan ja ero vanhaan oli todella huima, ovihan alkoi toimia melkein kuin ajatus ;) Oven alakulman irvistykseen olen jo tottunut ja sain siihen rouvaltakin synninpäästön. Ovi on kuitenkin lommoilla ja solmussa ekan reissun jälkeen, kun nuo kolme termiittiä pääsevät ovesta ramppaamaan. Rattiputkesta puhaltelin pintaruosteet pois ja suihkaisin sen mustalla.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti