sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Väliprojekteja

Bussi on saanut odotella suojamuovien alla muutamaa puuttuvaa osaa, tällä välin olen ruuvaillut muita projekteja. Jos sitä tulevalla viikolla saisi loppuun tuon liukuoven virittelyn, niin sitten voisi jatkaa bussiprojektia. Sen verran kuitenkin askartelin, että asensin uuden polttoaineanturin paikoilleen.

Pissapojan suuttimiksi tilasin halvimmat mahdolliset. Noh, ensimmäinen hajosi käytännössä käsiin, ennenkuin ehdin sitä edes paikoilleen saamaan. Uusi tuli postissa tilalle kyllä nopeasti mutta sekin hajosi käsiin samantien kun painoin suuttimen paikoilleen. Se toisena paikoilleen törkkäämäni suutin oli vielä ehjänä paikoillaan, kunnes menin koskemaan letkuliittimeen sisäpuolelta. Samantien napsahti kiinnikkeet poikki :( Viime viikolla ruksasin onneksi englannin suunnan tilaukseen ns. paremmasta muovista valmistetut kalliimmat suuttimet. Toivotaan, että ne ovat edes hieman kestävämmät.

Tässä välissä rakenneltiin pojan kanssa yksi ilmajäähy kasaan. Pari viikkoa sitten Tampereen swapistä tarttui matkaan Mini Moton runko, halvalla kun saatiin. Tilattiin härveliin uusi mylly ja tuolla on nyt sunnuntai aamu rällätty menemään ;)

Olen yrittänyt hieroa tuota bussin vieressä lepäilevää ikuisuusprojektianikin katsastus kuntoon viimeisen viikon aikana... Tää alkaa käydä ihan työstä, kun pihalla seisovaa käyttöharrasteautoakin pitäisi vielä jossain välissä ehtiä huoltamaan :D

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti