lauantai 21. maaliskuuta 2015

Ensimmäinen koeajo!

Alkuviikosta sain auton sen verran kasaan, että pääsin suorittamaan ensimmäisen koeajon! Rasti seinään, yksi etappi saavutettu.

Lyhyt lenkki ja takaisin talliin korjaamaan vikoja. Mutta liikuttiimpahan vihdoinkin omin voimin ;)

Takarummut hinkkasivat edelleen kilpiin. Taisi nämä osat olla tarvikelaatua... Kilpi ei ollut täysin suora, kuvassa meisselin osoittamassa välissä oli toista milliä heittoa ympäri kilven.

Kilpien naputtelu suoremmaksi ei tuottanut haluttua lopputulosta ja rummun ulkolaitakaan ei näyttänyt olevan pyöreä. Päätin sipaista rummuista ulkolaidasta tavaraa pois. Tulipahan reenattua monen vuoden tauon jälkeen sorvaamistakin, hyvinhän se sujui alkujännityksestä huolimatta ;)

Nyt rummut pyörivät nätisti kilpien sisällä ja sain säädettyä jarrut katsastuskuntoon.

Keulaa nostin muutaman sentin ylemmäksi ja törkkäsin etuiskarit paikoilleen. Vähän pehmeä tuo keula vielä on mutta roplataan säätöjen kanssa ja jatketaan jämäkämpien iskarien etsintää, jospa se siitä. Nyt alkaisi lopullinen ryhti olla kuitenkin kohdallaan.

Ohjauksessa paljastui pieni nypytys testiajon yhteydessä. Ratin maadoitusjohto liittimineen siellä osui rattiputken kiinnityspultteihin aina tietyssä kohtaa :) Tämäkin nyt korjattu.

Takaosaston lisäpenkin rungon sain valmiiksi ja pulttasin sen turvavöineen paikoilleen. Istuinosa kaipaa vielä verhoilua ja saranat. Kuskinpenkin kupeeseen ripustin nurkissa pyörineen juomatelineen. Testataan nyt tuolla miten ne kahvikupit pysyvät vauhdissa mukana.

Vetokoukulle rakensin sähköt ja pulttasin koukun auton perään.

Viime syksynä kertaalleen pilalle lakatun takapuskurin hioin puhtaaksi ja nyt vetäisin uuden lakan pintaan ihan vaahtomuovisiveltimellä. Huomenna tuon saisi ripustella paikoilleen.

Lämppärin putkiston sain myös viimeisteltyä. Pitkän etsinnän päätteeksi löysin lopulta Biltemasta sopivaa putkea, mistä sain rakenneltua etuakselin ylityksen lämminilmaputkistolle.

Vielä kun saisi kaasuvivuston kuntoon, niin sitähän voisi yrittää käydä konttorilla...

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti