maanantai 6. kesäkuuta 2016

KK tapaaminen

Sunnuntaina kurvailtiin kesäkuun VW tapaamiseen. Tällä kertaa potkittiin renkaita Korpilahden satamassa. VWehkeitä oli liikenteessä monin verroin enemmän kuin huhtikuun tapaamisessa! Kuuma kahvi kävi kaupaksi Satamakapteenissa, sen verran koleaksi vetäisi kelin, että näpit meinasi jäätyä.


 
 

Tänään lentokentällä kyydittäviä odotellessa laskeskelin, että 1500 kilometriä on jo pyörähtänyt mittariin tälle keväälle. Ja vieläkään ei ole tarvinnut konetta repiä pois paikoiltaan ;) Jospa se vauhtipyörän stefa kestäisi kesän ajot. Nähtävästi öljyä tihkuu vain silloin, kun konetta riivaa motarilla yli 120km/h nopeuksiin. Jos ajelee ihan rauhallisesti ja pitää nopeutena 80-90km/h, niin öljyä ei tihku yhtään. Kasvaisikohan öljynpaineet sen verran, että stefa alkaa vuotamaan...

Toissapäivänä kokeilin palauttaa ryypyt takaisin toimintaan. Yksi kauppareissu ja ruuvasit ryypyt samatien pois päältä. Vähän niistä oli iloa kylmänä tyhjäkäynnille mutta kylmäkäynnistys ja varsinkin lämpöisenä käynnistyminen muuttui aivan onnettomaksi. Ilman ryyppyjä kone hörähtää hetkessä käyntiin, tyhjäkäyntiä pitää tovi odotella mutta sekin asettuu kun kone ehtii hetken lämmetä.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti