sunnuntai 31. heinäkuuta 2016

BIF 2016

Perjantaina 29.7. startattiin neljän autokunnan voimin Jyväskylästä kohti Ruovettä ja Bug in Finn 2016 tapahtumaa. Maisemareittiä kurvaillen ja muutama pysähdys matkalla. Enemmänkin olisi porukkaa letkaan mahtunut...


Matka meni ilman ongelmia. JK:n sivuteltta nousi nopeasti pystyyn, olihan tätä jo kerran kotipihassa harjoiteltu. Tai no, nopeus on suhteellista. Kun itse sain kaivettua teltan kepit esiin, niin kaverin Combicamp oli jo pystyssä ;)

 

Kekkerivalot ja aurinkokenno pihavalot älysin onneksi ottaa mukaan. Kohottivat tunnelmaa potenssiin kymmenen!


Sivuteltta on kyllä mainio. Kaikki rojut saa sisäpuolelle suojaan ja bussikin on käytettävissä muuhun kuin nukkumatilaksi. Rouvan kanssa kun olimme kahdestaan liikenteessä, niin nukuimme mukavasti ilmapatjan päällä sivuteltassa. Ainut miinuspuoli sivuteltassa on sen koko pakattuna. Kahdestaan liikkuen tuon kyllä saa bussissakin kulkemaan mutta jos matkassa olisi ollut jälkikasvua, niin ilman peräkärryä ei olisi pärjätty. 

Ennen reissua kävin hakemassa Jyväs-Caravanista 25 euron kevyen matkapöydän ja se toimitti virkansa ihan hienosti sisätiloissa.


Leiripaikka perustettiin nurmialueelta löytyneen pihakaluston ympärille, joten ruokailu voitiin suorittaa tukevampien kalusteiden päällä. TODO-listalle kirjasimme kunnon kylmälaukun/kaapin hankinnan. Kahdella normi kylmälaukulla ja kylmäkalleilla pärjäsimme tämän reissun mutta lauantai iltaa pidemmälle ei kylmätavara olisi syömäkelpoisena selvinnyt.


Keski-suomen jaoston vetäjä ei sattunut olemaan paikalla, kun palkintoja lauantaina jaettiin joten kävin kärppänä pokkaamassa vuoden jaosto pokaalin. Kerrankin pääsi jotain pokaalia heiluttelemaan, hyvä me ;)


Muutama kuva tapahtumasta löytyy oheisesta linkistä:  https://www.icloud.com/sharedalbum/#B0YGqkRUiJIniDi

Lauantaina iltapäivällä ripsautti hieman vettä mutta siitä ei suurempaa haittaa ollut, sivuteltassa oli mukava pitää sadetta ja torkkua perjantai illan aiheuttamaa väsymystä pois. Muuten ilma oli kuin morsian ja uimassa sai käydä useamman kerran päivässä.

Sunnuntaina sattui tuuria matkaan. Jyväskylässä paistoi aurinko lähes pilvettömältä taivaalta joten reissukamojen tuuletus ja kuivatus onnistui omalla pihamaalla.


Teltta kuivui auringossa hetkessä, autotallissa telttaa olisi saanut kuivatella toista vuorokautta, ennen kuin sen olisi kehdannut pakata kasaaan seuraava reissua varten. Kun sain kerättyä kaikki rojut pihalta, niin taivas repesi ja vettä tuli toista tuntia kuin saavista kaataen. Onneksi oltiin hyvissä ajoin liikenteessä!

Kaikin puolin huippu VW viikonloppu. Sää, seura, sapuskat ja bändit olivat aivan loistavat, ensi vuonna uudelleen!

1 kommentti:

  1. Hieno on kämping-setti! Kiitos jaoksen edustamisesta :)

    VastaaPoista