sunnuntai 3. heinäkuuta 2016

Kärryprojekti etenee

Viime viikolla räjäytin kärryn palasiksi ja aloitin maalausharjoitukset pitkästä aikaa. Sutta ja sekundaa meinaa syntyä. On se vaan taitolaji, pitäisi harrastaa useammin. Luukut maalasin toissapäivänä, keltainen ei meinaa peittää sinistä sitten millään.


Kärryyn vetäisin eilen väliväriksi valkoisen fillerin, jospa nyt ei tarvitsisi vetää niin monta kerrosta keltaista. Tänään harrastin vesihiontaa vesisateessa ja huomen aamulla voisi yrittää kiskaista pintaan keltaisen.Juhannusreissulla tuli testattua kulutuspuolikin täydellä lastilla. Hieman sekalaisessa ajossa mentiin karvan alta 11 litran satasella eli kaikki senkin suhteen ihan OK. Uudet venturit ja isommat suuttimet eivät siis lisänneet matkakulutusta oikeastaan yhtään, hyvä hyvä!

 

Juhannuksena kiinnitin huomiota takarenkaisiin. Olivat yllättäen pääseet kulumaan sisäreunoilta todella paljon. Syylliseksi paljastui lähes 20mm haritus ulospäin! Useamman tunnin säätösession päätteeksi sain kulmat taas kuntoon, auraus on takana nyt noin nollassa. Olipa muuten työläs säädettävä, madallettu alusta toi vielä oman lisämausteen säätämiseen. Tarkemmin kun asiaa aloin miettimään, niin en tainnut missään vaiheessa kiinnittää mitään huomiota takapyörien kulmiin autoa kasatessa. Koko asia pääsi sitten unohtumaan, kun renkaan eivät ensimmäisen 5000 kilsan aikana kuluneet nimeksikään. 

Bussikuskin perusongelma, selkäsi käännät ja auto on täynnä mirrejä ;)


Tänään päristeltiin VW kuukausi miittiin, Cafe Grillius oli kohteena tällä kertaa. Paikalle saapui 11 ilmajäähyä. Ei rikottu ennätyksiä, taisi sateinen sää verottaa väkeä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti