maanantai 22. elokuuta 2016

Kesäkauden ja ajokauden päättäjäiset

Viime perjantaina käännettiin bussin keula kohti Kalajokea ja FVWA Pohojosen järjestämiä kesäkauden päättäjäisiä. Leiri pystyyn heti alkuillasta ja eikun rälläämään ;)


Viikonloppu sujui mukavassa seurassa,hienoja autoja katsellen. Sivuteltassa majoituttiin ja bussissa syötiin aamupalat ja lounaat. Ensi kesäksi pitää hankkia kyllä jääkaappi...


BIFfin jälkeen hankittu matkagrilli pääsi tositoimiin. Tämä Gigantista hankittu halpa pikkugrilli toimi aivan loistavasti. Parhaita pallogrillejä mitä on tullut käytettyä. Kyljyksiä ja punkkua, toimii!


Jälleen kerran kelit suosivat, lauantaina vähän ripsautti vettä mutta muuten saimme nauttia auringosta. Huippu reissu kaikinpuolin!


Kotia päästyämme laitoin bussin pois liikenteestä. Ajoaikaa olisi ollut vielä elokuun loppuun mutta meinasin katsastaa seuraavan kerran vasta keväällä, saa sitten nauttia taas pari ajokautta pitkällä leimalla. Reissukilometrejä tuli kesän aikana 5553km ja mitään sen suurempia ongelmia ei koko kesänä ollut. Nyt auto talliin, pieniä teknisiä päivityksiä talven aikana ja toukokuussa seikkailut jatkuvat.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti