perjantai 16. elokuuta 2013

Sisälokareiden korjausta

Viime viikonloppuna käytin liukuoven paikoillaan varmaan kymmeniä kertoja. Oven alahelma paljastui aika rapeaksi joten sain nyt vapaat kädet muokata oven sopimaan paremmin kyljen muotoihin, ilman tunnontuskia. C-pilari tuli tehtyä kahdesti, ensimmäisen version purin kun päätin sittenkin siirtää pilaria noin 10mm takaisin sisäänpäin oveen tehtyjen modausten jälkeen. Helman ulompi osa löysi paikkansa ja hitsasin sen kiinni.

Takalokarien uloimmat osat puuttuivat bussista kokonaan ja ne sain lopultakin väänneltyä muotoonsa suorasta pellistä. Nämä tuli tehtyä vähän fiilispohjalta ja sovitellen takakaarien kanssa. Pitäisi tiivistyä kohtuu vaivalla takakaaria vasten. Vetäisin hapot päälle ja vielä epoksit ja tiivisteet, sitten pääsen vihdoinkin hitsaamaan takakyljet/kaaret paikoilleen.

Kuskinpuolen takakaari tuli leikeltyä mittoihinsa ja sisäpuoli sai hapot niskaansa.

Takasivuikkunoiden alareunoissa oli hieman ruostesyöpymää mutta näistä selvisin onneksi pienellä hiekkapuhalluksella ja laskin päälle vielä hapot suojaksi.

Näin se homma etenee, kesäloman loppuminen ja sateinen viikko hieman hidastivat tahtia. Eilen sain hyviä uutisia, jo kesäkuussa tilatut matkustamon lattiapellit pitäisi vihdoinkin olla tavarantoimittajalla ensi keskiviikkona! Ehkä tämä peltipurkki saadaan kuin saadaankin kasaan ennen syksyä :)

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti