lauantai 31. elokuuta 2013

Tinaa kylkiin

Viikolla tuli pyöräytettyä pallukka jälleen kerran kyljelleen. Hitsailin kummankin laidan takavöiden kiinnikkeet paikoilleen. Siistin takalokareiden sisäpuolet ja laskin happomaalit korjausten päälle.

Muutama ilta vierähti sitten tinatessa, tätä jos reenaisi seuraavat 20 vuotta, niin saattaisi kehittyä ehkä osaajaksi. Vetäisin kaikkiin kylkien hitsaussaumoihin koritinat ja nuo odottavat nyt hiontaa. Tinatessa tuli tuijoteltua kylkiä hieman tarkemmin ja hieman hirvittää tuleva kittaussavotta... Alkujaan kuvittelin, että tinalla nuo pikkuviat korjataan mutta ei se nyt ihan niin tainnut mennä ;) Tinauksen jälkeen putsailin korin sisäpuolelta saumat ja ruiskuttelin happomaalit suojaksi.

Pallukka kun sattui nyt sopivasti pyörimään grillissä tallin puolella, niin vetäisin pensselillä epoksia kaikkiin sellaisiin paikkoihin mihin on tarkoitus laittaa korikitti suojaksi. Hitsaussaumat ja muut korin liitoskohdat saivat siis maalikerroksen päällensä. Konehuoneen puolelta tuli pensselöityä sellaiset paikat mihin ei ruiskun kanssa taivu. Korikitin jälkeen koko alusta saa päällensä kierroksen epoksia ja joku passeli musta maali tai kiveniskusuoja tuohon olisi vielä keksittävä.

Aikataulullisesti näyttää hyvältä, kauan kaivatut matkustamon lattiapellit ovat jo kuriirin kyydissä eli tulevalla viikolla pääsen täppäilemään ne paikoilleen. Sitten voikin aloittaa pähkäilyn pohjatöiden kanssa. Autotalli pitäisi muuttaa maalaamoksi ja yhdelle autolle olisi keksittävä katto päällensä pohjatöiden ja maalauksen ajaksi... Kohtasin realismin, ei yhdessä 60 neliön tallissa mahdu säilyttämään yhtä valmista autoa ja maalaamaan toista :D

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti