tiistai 26. tammikuuta 2016

Varamoottori koeajettu

Pakkaset lauhtuivat ja pääsin koeajamaan "varamoottorin" viime lauantaina. Kone hörähti laakista käyntiin ja tein pienen sisäänajon uusituille nostajille. Entisöity orggis jakaja toimi hienosti kärkien kanssa. Kaasarit säädin pikaisesti, vakio suuttimet tuntuivat toimivan ilman ongelmia nyt myös tällä kokoonpanolla.

Youtubessa hieman ääntä ja kuvaa sisäänajosta.

Öljyt pysyivät sisällä eikä mitään muitakaan ongelmia ilmennyt. Kääräisin koneen pakettiin ja tyrkkäsin hyllyn alle jemmaan.

Nyt on varauduttu tulevaan ajokauteen. Täydellinen varamoottori, -vaihteisto, -startti ja kytkinpaketti. Koko tekniikkalinja on kahdennettu. Lopputalven voikin sitten fiilistellä, kun kaikki suunnitellut toimet on toteutettu.

Virranjakajista tuli näköjään pieni pakkomielle. Romulootaan on keräytynyt sen verran aihioita, ettei näiden voi antaa olla rauhassa. Tänään valmistui taas yksi ja aiemmin risteytetty 034/205P jakaja sai kylkeensä oikeanmallisen alipainekellon.

Nyt näitä on jo neljä 2L Type 4 koneen jakajaa kasassa. Oikeilla ennakoilla ja alipainekelloilla varustettuna. Kuinka monta orggisjakajaa mies tarvitsee...

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti