torstai 22. heinäkuuta 2021

Keski-Pohojammaalle

 Naissaaren volkkari meetistä kun kurvasin kotipihaan, niin nostettiin matkatavarat autoon ja suunnattiin iltaa myöten kohti Keski-Pohjanmaata. Viitasaarella ilta ysiltä pikapysähdys, auringon paisteessa. 


Auringonlaskua seuraillen Toholammille missä pysähdyttiin pariksi yöksi. Seuraavaksi keula kohti Halsuaa, kyläkaupasta jäätelöt.


Lämpöä oli lähes 30 astetta joten uimaranta kutsui. Halsuanjärven rantaan sai auton ajettua aivan veden tuntumaan. Huippuhyvä uimaranta! Vesi oli lämmintä ja tarpeeksi pitkälle kun käveli, niin pidempikin matkalainen pääsi uimaan.


Halsuan keskustan tuntumaan laitettiin leiri pystyyn ja nukuttiin yö tuparikohteen pihassa.

Loppuviikosta kurvailtiinkin sitten takaisin kohti kotia. Ilta pyykinpesua ja lauantai aamusta suuntasimme kohti Joutsaa ja Chopper Showta. Traileri bussin perään ja vietiin pyörä (The Hulk) näyttelyyn.

Lauantai vierähti helteisessä Joutsassa ja illaksi kurvattiin takaisin kotipihaan. Sunnuntai aamuna tuumasin, että mittarissa alkaa olla reilu 5000 kilometriä joten olisi hyvä hoitaa öljynvaihto pois alta ennen seuraavia reissuja. Kuvittelin että aamusta olisi hyvä vaihtaa öljyt pihalla. Mitä vielä, varjossa oli +29 ja tallin edessä auringossa mittari näytti +39!!!


Öljyt valui hyvin koneesta, samoin hiki öljynvaihtajalla 😄


 Ei kommentteja:

Lähetä kommentti