torstai 22. heinäkuuta 2021

Roikka Ralli 2021

 Helteet vain jatkuivat ja kotosalla kun on satuttu olemaan, niin ilta/yö uinnilla on käyty useampaan otteeseen. Lähistöltä löytyy mukava, kirkasvetinen järvi missä auton saa aivan rantaan parkkiin. Melkein voi kabiinista hypätä uimaan.
16. - 18.7. viikonloppuna oli Kauhajoella Roikka Ralli 2021, itäpyöräilijöiden kesän kohokohta. Pakkasin bussin jo hyvissä ajoin ja torstaina, vuorokautta ennen tapahtuman alkua, kurvasin Nummijärvi Campingiin pystyttämään leiriä. Vihreä parranpäristin kulki mukana trailerilla.

Mukava leirintäalue, siistiä, hyvä uimaranta ja komeita auringonlaskuja!Perjantain ja lauantain aikana paikalle saapui reilu 150 pyörää, pääsääntöisesti sivuvaunulla varustettuja Ural ja Dnepr merkkisiä päristimiä. Kivaa oli ja pääsi pitkästä aikaa nauttimaan sivuvaunukyydistä!Lauantai iltana pakkasin leirin, kun sunnuntaina oli tarkoitus olla klo. 16:00 Rovaniemellä rippijuhlissa. Lähintä bensa-asemaa kysellessäni sain vinkin että Karvialla olisi lähin. No, yhdistelmä Karvialle ja siellä naviin sitten Jyväskylä. Tässä vaiheessa tulikin sitten tehtyä emämunaus. 

Navi näytti kolme vaihtoehtoista reittiä ja haksahdin lyhimpään. Aikani mutkatietä kurvailtuani asfaltti loppui kuin seinään ja alkoi aivan käsittämättömän huonokuntoinen soratie. Pari kilometriä etenin kävelyvauhtia kunnes meni hermo ja sain käännettyä auton kärryineen ympäri. Trailerin lokarista tippui tärinässä kromilistatkin mutta muuten selvisin ilman vaurioita. Lopulta ylimääräistä lenkkiä tuli varmaan 60-70 kilometriä... 

Sitä kun olisi älynnyt naputella Jyväskylän suoraan naviin Nummijärvellä, niin sieltähän olisi tullut ihan hetken päästä Juustoportin Neste ja hyväkuntoinen tie olisi vienyt perille saakka ainakin tuntia nopeammin. Perille lopulta selvisin ja ilta kympiltä oli tavarat purettu ja auto pesty Rovaniemen reissua varten. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti