maanantai 26. heinäkuuta 2021

Bug in Finn 2021

 Viime viikolla tuli vihdoinkin hankittua häkävaroitin autoon. Palohälytin on matkassa aina kulkenutkin mutta nyt lisälämmittimen myötä ajattelin että ei vara venettä kaada. Näyttää samalla sisälämpötilaakin.


Torstai iltana pakattiin auto täyteen tavaraaa ja perjantai aamupäivällä suunnattiin kohti Ruovettä. Suomen Volkkariyhdistyksen kesän päätapahtuma, Bug In Finn, palasi takaisin Haapasaaren leirintäalueelle. Paikalle oli saapunut jo edellispäivänä innokkaimpia harrastajia mutta vielä saaresta löytyi seurueellemme sopiva kolonen. Leiri pystyyn ja ihmettelemään menoa.


Perjantai ilta ja yö vierähti nopeasti tuttujen kanssa poristessa. Lauantai aamuna oli vieraskirjassa jo yli 250 autokuntaa ja aamupalakin oli loppunut kesken vaikka sitä oli kuulemma varattu kolmelle sadalle. Onneksi oli omat aamupalat mukana, tiedossa oli että pitkän yön jälkeen saattaisi tehdä mieli ennemmin nukkua kuin syödä aamupalaa aamu kahdeksalta. 

Hauska reissu kaikin puolin. Lauantai iltana pidettiin perinteiset lettukestit, auringonlaskua katsellen.


Puolen yön jälkeen istuskeltiin saaren toisessa päässä katsellen kuun nousemista Ruoveden keskustan valojen ylle.


Huippureissu kaikin puolin. Vanhoja ja uusia tuttavuuksia ja paljon hienoja volkkareita!

Sunnuntaina tein pikaisen jarruhuollon kun kotia pääsimme. Vanhat jarrupalat olivat alkaneet vinkumaan kesän aikana niin älyttömästi että nyt meni hermot. Joskus reilu 5 vuotta sitten nämä laitoin ja vinkuivat jo  silloinkin ajoittain mutta satularasvan kanssa pysyivät sitten hiljaa monta vuotta. 


Ruovedeltä sattui löytymään kympillä hyvälaatuiset palat, mitä ilmeisimmin vanhaa varastoa. 


Niks, naks, meniköhän 15 minuttia ja uudet palat olivat alla. Kyllä nyt kelpaa taas jarrutella, ei kuulu kirkumista kun karavaanin kulkua hidastetaan.


Jos vielä pikkuisen lisäisi pissapoikaan nestettä ja lisälämmittimelle dieseliä tankkiin. Sitten taas matkaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti