lauantai 25. kesäkuuta 2022

Suojakumit vaihtoon ennen juhannusta

 Keväällä auton alla könytessä katselin että eiköhän vetareiden suojakumit kestä vielä yhden kesän ajot. No ei kestänyt, Lahden reissun jälkeen yksi kumi oli aivan entinen ja loputkin viittävaille puhki.


Revenneen kumin nivelet purin palasiksi ja tarkastin ettei sinne ollut ehtinyt mennä hiekkaa. Ei löytynyt hiekkaa joten pesu ja uudelleen kasaus riitti tällä kertaa. 


Hyllyssä oli onneksi jemmassa yksi setti uusia kumeja hiluineen ja niputin vetarit kasaan uusien rasvojen kera. Sitten koitti juhannus ja alkoi kesäloma! Auton pakkaus ja keula kohti Kolhoa missä leiriydyttiin kavereiden pihalle. Pikkuisen skumppaa, kitaraa, rosvopaistia ja nautittiin hyvästä seurasta.

Kelit osuivat nappiin, pilvetön taivas niin yöllä kuin päivälläkin!Pois lähtiessä tuli pikkuisen vastoinkäymisiä. Leirin purkamisen jälkeen lähdin peruuttelemaan autoa ja hetken päästä kuului napsahdus, tajusin että sähköt jäi sitten irroittamatta. Punainen kaapeli vihreällä nurmella ei ole hyvä yhdistelmä punavihersokealle! Defan 15 metrinen piuha lyheni noin 2 senttiä eli pää poikki. Onneksi bussin päässä liitännät eivät kärsineet ja vahingosta selvittiin uudella Defan kaapelilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti